Evet sonunda taşındık. 4.Aralık.2010.
Bu yılın sonunda son yılın bir değerlendirmesini yapacağım bir yazı yazacağım. Kazançlarımız, kayıplarımız, öğrendiklerimiz, öğrenemediklerimiz vs..

Kısaca, sonunda taşındık ve kaç aydır kaç yıldır plandığım sadeleşme hedefimi gerçekleştirmeye başladım. Taşındığım gün tabii ki hiçbir şey atmadım önce bir yerleşme paniği vardı. Onu üzerimden attıktan sonra, şimdi yavaş yavaş inanılmaz bir temizlik yapıyorum. Taaa seneler önce edindiğim, kullandığım ve duygusal bağım olan bütün eşyalarımı veriyorum, dağıtıyorum. Çünkü artık onların zamanı değil hissediyorum. Onlar o dönemi hatırlatıyor hiç gerek yok.. Kıyafetler o dönemin ruh halini yansıtıyor, artık o Nihan yok.. Doya doya yaşadığım zamanları tekrar yaşama isteğim de kalmadı zaten. Ne kadar mutlu olsam da.. Şimdi, şimdinin mutlu Nihan’ını yaratacağım.
Mutsuz değilim ama tam olarak an’ı yaşıyor da değilim. Beni rahatsız eden şeyleri temizlemeliyim. Şu an şu anki halimle mutlu olmalıyım. Ben hayatımın genel bir ortalamasını alıp da mutluyum diyorum. Hayır şu an “şu andan dolayı” mutlu olmak istiyorum.. ve bu ev değiştirme olayı bunu yaratmam için büyük bir fırsat…

Önerilen makaleler

Bir cevap yazın