Evin bütün bireyleri hasta oldu,

Tam taşındık ertesi hafta can hasta oldu, boğazı kızarık dedi doktor, antibiyotik verdi. Biz geçen seferki gibi vermedik antibiyotiği (geçen seferki olayı da bir ara yazacağım) iki gün sonra can düzelmeye başladı, zaten doktora anlattığımda tamam vermeyebilirsiniz, bir kaç gün izleyin daha sonra kötüleşirse verin demişti. Tam can iyileşecekken ben hastalandım bu sefer, ama kötü hastalandım. Ve kendimden korkup can iyileşiyorken ona da bana da antibiyotik başladım. Çünkü o kadar yapış yapış oluyoruz ki kesin benden alır diye düşündüm. Neyse atlattık. Bir hafta sonra 3 yaş kontrolüne gittik, herşey normal çıktı. Kan alındı, tahliller normal, hiçbir ilave takviyeye ihtiyaç yok. Oh rahatladık.
5 gün veya bir hafta geçti Can ateşlendi!.
En son bu kadar yoğun bir ateşi 7,5 aylıkken yaşamıştık.
Üç gün ve üç gece ateşi düşmedi ve hiç uyumadık neredeyse.
Dağıldım resmen.
3 saatte bir dönüşümlü verdiğim ateş düşürücüler ilk günün sonunda işe yaramayınca doktora gittik ve yine bademciklerinin bembeyaz enfekte olduğunu söylediler. Hemen antibiyotik dedi. Başladık, antibiyotik etkisini göstermeye başlayınca ateşi düştü. Öyle olurmuş.
Dün ve bugün daha rahatladık. Ama yemek yemesi normale dönmedi çünkü boğazı hala yara, dili bile yara olmuş, çok halsiz yaparmış bu hastalık.
Üç dört gün sonra sanırım eski keyfine kavuşacak.

Şimdi burada kafamdan geçenleri söyleyeceğim:
Çocukların hasta olması ve ailelerin hastalık karşısındaki davranışlarıyla ilgili.

Diğer yazıda başlayım yazmaya….

Önerilen makaleler

Bir cevap yazın