Voyage Sorgun Tatilimiz..

Oğlum denize, oyuna, ilgiye, sevgiye kısacası her dilediğine doysun niyetiyle, babamızı bile Ankara’da bırakıp çıktığımız tatiller, amacına ulaşıp sona erdi.
Gerçekten de yalnızca ve yalnızca onun için çıkılmış tatillerdi. Annesi, yıllarca haftasonu tatillerinden başka bir tatile çıkmamış, bu tatiller de hep tekne üzerinde geçmiş, bırakın beş yıldızlı tatil köylerini üç yıldızlı otelleri bile sadece gece uykusunda kullanmış bir kişiykennnn, oğlu doğunca birden bire ultra herşey dahil olaylarına girmiş bir anneye dönüşmüş durumda 🙂
Kendimizi Side’de bu tarz bir otele atıp, on gün boyunca hiç çıkmadık. Can’ın sıkılmaması için herşeyin mevcut olmasına çok dikkat etmiştim ama onun bütün mutluluğunun yine benimle ve yine benimle birlikte olmak olduğunun tabii ki farkındaydım. Otel imkanları sadece bir araç oldu bizim için. Bu arada anneannemiz de bizi yalnız bırakmayınca ben de çok fazla bunalmamış oldum çok şükür. Can’ın kendi isteğiyle beni bıraktığı tek isim anneanne şu anda.. Anneannemizin de hiç şikayeti yok bu durumdan 🙂 Can’ın büyümesindeki katkıları giderek artıyor. Kulak problemimiz yüzünden biraz keyfimiz kaçtıysa da tatilimiz çok güzel geçti. Denize girmesi gerekirken havuzu tercih etmesi hariç herşey çok güzeldi. Ben çocuk olsam ben de havuzu tercih ederdim! kulaklarım sorunluymuş da, geniz etim büyükmüş de bana ne! havuzun keyfi var mı başka bir yerde!
Havuzda olmadığımız zamanlardaysa kedilerin peşinden koştu, bol bol balık yedik, lunaparkta eğlendi, mini club da çocuk parkında ağaca tırmadı, denize taş atma, kovalamaca, saklanbaç derken derken geçiverdi on gün. Bu arada otel doktoruna da muayene olmadan geçmedi küçücük tatil!!

Her ne kadar on-yirmi gün bana çok az gelse de, geçen sene bunu da yapamamıştık.
Bu sene on gün Side’de ve on gün de Bodrum’da hiç olmazsa tatil yapmış oldu.
Oğlumun yalnızca tatillerde denizi görmesi aslında hiç hoşuma gitmiyor ben onun deniz kenarında büyümesini arzu ederdim.. fakat kendisi bizzat Ankara’da doğmayı seçmiş bir varlık olduğu için bana kızmak düşmez tabi ki 🙂
Sonuçta üç buçuk yaş tatilimizin iyi-kötü anılarıyla evimize döndük.

Önerilen makaleler

Bir cevap yazın